Return Policy

Sila baca polisi dibawah untuk maklumat lanjut:

Polisi Pemulangan Semula
– Pembelian Melalui Atas Talian (Website):
Sila hubungi Senang Hamil Efferty (“Infinigo Sdn.Bhd.”) ditalian 011- 1650 1618 atau emel (support@senanghamil.com) untuk memaklumkan perkara dan sebab untuk melakukan pemulangan barang. Pemulangan semula barangan haruslah dibuat  sepanjang 14 hari setelah menerima produk yang ditempah daripada website (www.senanghamil.com). Segala kos penghantaran barangan akan ditanggung 100% oleh pembeli untuk membuat pemulangan barangan.

Contoh: Sekiranya pelanggan menerima barang pada 1 Januari, sila buat pemulangan produk melalui penghantaran kepada Senang Hamil Efferty sebelum 14 Januari.

– Pembelian Melalui Shopee
Sila hubungi Senang Hamil Efferty ditalian 011- 1650 1618 atau “chat” di aplikasi Shopee untuk memaklumkan perkara dan sebab untuk melakukan pemulangan barang. Pemulangan semula barangan haruslah dibuat  sepanjang 14 hari setelah menerima produk yang dihantar oleh kurier yang telah pelanggan pilih.Segala kos penghantaran barangan akan ditanggung 100% oleh pembeli untuk membuat pemulangan barangan.

Contoh: Sekiranya pelanggan menerima barang pada 1 Januari, sila buat pemulangan produk melalui penghantaran kepada Senang Hamil Efferty sebelum 14 Januari.

Produk boleh dipulangkan semula untuk pertukaran dan dibayar balik, barangan yang dipulangkan mestilah dalam keadaan baru dan original dalam keadaan pembungkusan yang sedia ada tanpa dibuka atau dikoyakkan.

Jika produk adalah diskaun samada melalui promosi atau kod voucher/kupon, jumlah yang dibayar balik adalah berdasarkan jumlah yang diberikan/ dibayar. Kos penghantaran yang dibayar tidak akan ditanggung oleh Senang Hamil Efferty.

– Senang Hamil Efferty mempunyai hak untuk keputusan terakhir
– Senang Hamil Efferty mempunyai hak untuk mengubah polisi ini pada bila-bila masa tanpa sebarang notis awal.