PRODUK SENANG HAMIL EFFERTY

Lebih 1,000 Pengguna Sudah Berjaya Hamil Bersama Senang Hamil Efferty - Dan Misi Kami Adalah Untuk Membantu Lebih Ramai Pasangan Mendapatkan Zuriat Pada Tahun 2021.

APA KATA MEREKA

Puan Suhailah

“Saya di diagnose pesakit Grave Disease.
Jadinya period saya tidak teratur dan untuk mengandung amat sukar. Sudah berkahwin selama setahun lebih, tergerak hati nak cuba Efferty kerana faktor umur 37 tahun. Setelah mencuba, akhirnya saya berjaya hamil.”

Puan Ain 

Saya ada masalah PCOS, telur banyak tapi tidak matang. Sejak amalkan susu Senang Hamil Efferty, waktu subur saya jadi lebih awal. Saya sempat minum susu Senang Hamil Efferty 2 cycle kemudian alhamdulillah rezeki dapat positif UPT. Doakan kandungan saya sehingga dapat melahirkan anak.

Puan Murni

PMS dan senggugut saya dah kurang dengan sangat banyak lepas minum sekotak susu Senang Hamil Efferty. Saya on the way nak order kotak kedua susu Senang Hamil Efferty.

Puan Suhailah

Saya menghidap Eczema. Saya dah consume semua perisa. Alhamdulillah, lepas minum susu subur Senang Hamil Efferty, saya dah kurang bergantung dengan ubat steroid. Opk saya dapat double line terang 2 hari.