Efferty BERJAYA bantu lebih 600 pasangan dapatkan cahaya mata

Berdasarkan laporan Jabatan Perangkaan Malaysia dalam Laporan Perangkaan Penting, kadar kesuburan di Malaysia menurun daripada 1.9 anak pada 2017 kepada 1.8 anak bagi setiap perempuan berumur 15 hingga 49 tahun pada 2018.

Laporan itu juga menyatakan penurunan kadar kesuburan ini adalah disebabkan penurunan 1.3 peratus bilangan kelahiran yang direkodkan pada tahun 2017, iaitu daripada 508,685 kelahiran hidup kepada 501,945 pada 2018.

Atas sebab penurunan kadar kesuburan yang ramai dihadapi oleh para wanita di Malaysia- Pengasas Efferty rasa bertanggungjawab untuk berkongsi ilmu dan kepakaran beliau dalam membantu lebih ramai lagi para wanita untuk hamil dengan menghasilkan Susu Formula Hamil Efferty lengkap beserta Ebook 7 Vitamin Untuk Mudah Hamil (Percuma) yang mengandungi pelbagai informasi penting seperti nutrisi tambahan mempertingkatkan kesuburan dan 7 vitamin asas untuk tingkatkan kesuburan wanita.

Walaupun Efferty masih baru dalam industri, keberkesanan produk Efferty tidak diragui- Sejak Efferty dilancarkan, ia telah membantu lebih 600 pasangan sukar hamil untuk mendapatkan cahaya mata. Bagi kami, keputusan adalah penting kerana produk yang diformulasikan Dr. Raihana Ismail adalah 100% berkesan dengan mengandungi pelbagai khasiat antaranya Inositol, Folic Acid, Multivitamin, Calcium, Fos Prebiotic Usus,  Madu dan Kurma.

Selain itu, Susu Formula Hamil Efferty turut mempunyai 15 kebaikan. Produk ini telah diuji oleh juruchemist dan telah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sebagai pengkelasan makanan – memiliki Certificate of Analysis dan Nuttitional Facts.


Team Senang Hamil